Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Eterneller


Finns det skönare än kruset
varje bit varsamt ihopfogad
knappt en spricka går att skönjas
och i vasen står
färgsprakande eterneller
som blommar oavsett
årstid
så kan det vara om vi spar
det vackraste vi har i hjärtat kvar
blommorna står och lyser på ett bord
och värmer trots
det är vinter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-12-14 09:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
slutat försöka lappa och laga
håller mig på min sida av lagen
lyssnar inte på de
olagliga förslagen
2022-12-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP