Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klockklangen från själen


spröda andetag färdas i drömlik
skymningsvärld
mot ljusranden vid himlaranden

orden når fram, först gjorde de hembesök
samtalade med våra minnen
framme är vandraren
själen har funnit var källan finns






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2022-12-14 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP