Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Trasdockan



Efter den vildsinta leken
sömmarna åter lagade
och stoppningen på plats
ingen ska tillåtas söndra och härska

främlingen sitter inte längre på trappan
går med långa steg
naglarna filade och lackerade
Den går bland dagens ljus
och ser framtidens glas


----


Tack för idag älskade uggla
städar bland texterna
och drar åt svångremmen






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-12-14 16:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jatack idag fokuserar på omplantering
blommor kram
2023-04-16

  morgonstjärna VIP
har ingen anledning slåss med Goliat varje dag för min rätt och det gynnar inte dig heller.
har ingen anledning på nåder skriva
har plats för 10 texter vattenkranen åtdragen. skit detsamma drar ner på orden.
2022-12-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP