Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta rubriker


insåg då inga skor fanns
som kunde bära ägaren
över blankpolerad is
Ringde jag kommer inte!
Många kom hem i gips igår klokuggla.
Väderprognosen pekar på istid
säkrast flytta fram bokad tid
annars kommer räkningen.









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-12-15 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP