Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgon klokuggla<3


Kontraster


kan vara mellan kniv och gaffel
vädret idag minus 10 och nysnö ovanpå isen
om snö fryser fast kan möjlighet finnas
att flytta på fötterna
med tanke på norra Sverige har minus 30
varför klaga - ingen tänker på
Varje sjöman fryser fast vid masten

dessvärre barometern flaxar betänkligt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-12-15 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP