Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Terapeuten



Baylie´s arbetar som terapeut
han har lugnande inverkan
på sina fränder
Maja kröp ur sin grotta
då hon såg mig gömde hon sig igen
matte har förstått de kommunicerar
på ett magiskt sätt
där står sig matte slätt
trots hon med olika trick
försöker






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-12-15 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP