Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Silverstänk


Vinterdagen stod solig och vindstilla
vemodet lyfte från axlarna
den fann isen gömdes under frostig tuva
och den tygellösa friheten speglades
i varje ansikte
då de kilade som hamstrar
mellan lastkajerna
Det frasade om trädtopparna
när de kastade av sig den glittrande
sviden då solfingrar värmde
det stelfrusna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2022-12-15 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP