Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Proppskåpet


om elektriker jag vore
med kunskaper om strömmen
tvunget avlägsna borde
propparna som orsakar fel
över nätet så gjorde jag det
eftersom propparna smäller
och stearinljuset gäller

osannolikt men sant
samband finns inom allt

Godmorgonkram klokuggla<3


minus 15




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-12-16 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP