Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gurgel i boholken

Osämja finns inom alla familjer
ingen kan fingrarna på bibeln lägga
och svära sig fria
Det kan även hända de lånar
helgonets kläder
för sin egen vilja genom driva
ingen tänker på persedlar
vi lånar från dockan i skyltfönstret
de har samlat på sig damm
och följer med kläderna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-12-16 06:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det var fyndigt
2023-04-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP