Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto min väns kattgård


Skolbespisning



Vi delade skratten du och jag
det är i stormen vi finner dem
och hon är en av dem
varje fyrbent vän ger glädje
arbete och merkostnader
och det fodras disciplin vid bordet

de små livet äter både torrt och vått
efter vad jag förstår får jag en till
som ska kampera ihop med de andra tre
då gäller det att de är vänner
givetvis skiljer jag på mina och dem
har kompostgaller i dubbla led
för de ska få vara ifred
och ändå leva med vardagens ljud


djurskyddsföreningen står för vet kostnader
foder och pellets eller sand
med varje kisse följer vaccinationsintyg
och kostnadsfri uppföljning året efter
de chippas och avmaskas


lejonets gamla boplats
där vi försökte rädda kattungar
fortsätter oskyldiga liv födas till världen
djurskyddet försöker påverka
sommarstugeföreningen de måste
ta ansvar!








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-12-16 07:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
De kan förolämpa varandra och bråka om något men håller ändå ihop.
Om djur och människor kunde samsas på samma sätt inga krig fanns.
2022-12-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP