Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Övertäckta av snö



Det ser vackert ut med snö
vid tö dyker verkligheten fram
På den tiden talade djuren
och fågel blå berättade
Rösten var vass, diskriminering
kändes som en käftsmäll
vargen ylade
och för detta har du betalat, fick livsnerven kapad
av en dvärg ”det man vill ha går inte att få”

går baklänges i skidspåret, plockar bland spillrorna
några försvann med vintern, andra hälsade på
några gjorde ont, andra inte //




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2022-12-16 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP