Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bananskalet


halkade in på en sida
visste inte vem han var
läste den förut
dunderdeppad i en hast
men vandrade till urprunget
och förstod varför
här sker saker under ytan
blev misstänksam
en sida kan vara flera
många möten medan du sov
en del av dem kommenterade
då du på repeat
sade vita blommans namn
då vi drar in ström i huset
mellan dosan
och rummen
kommunicerar de
medan dosan är stum





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-12-16 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP