Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Avslut



då vi förstår ursprunget
och varför
kan vi få ett avslut
direkt onödigt
deppa ihop
över en förljugen hop
webbnätet
en intrikat härva nystanet
spindelben
herr slingerskank
intill snubbelfot
svänger runt i en yster dans
leder ingenstans
ormen biter
sin egen svans


tack för idag älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-12-16 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP