Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Blindskrift


Då jag vandrar över din sida
läser jag din själ
varje punkt placerad
mellan raderna ord står upplysta
ström flödar mellan
öga och hjärta
delar din glädje och smärta
och då storm sliter dina segel
saltsmak på läppar
då blixt ljungar över stormigt hav
det är då jag ser ljuset
i din själ
vi två vill varandra väl

godmorgon älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-17 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP