Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Humor hjälper mycket


Kära alla ni


tröttnar ni aldrig på försöka
morrhåren kröka
pyntar i juletid med glitter
och mustaschen på plats sitter




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-12-17 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP