Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi måste ta oss tid



om vi ser någon riktigt illa mår
då ljusnar det över tunen
och friden blir full av liv
blommorna landar i drömmen
vad mycket har tacka för
mest över du mår bra
tragiskt det som hände dame Edna
kommer fånga tiden
jag förlorade gradvis tillbaka




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-12-17 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP