Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOSTRARFASCISTERNA

FOLK TROR ATT DE KAN FOSTRA MIG
MEN ACK, VAD DE BEDRAR SIG!
OCH TÄNK SÅ MYCKET VATTEN SOM
MAN ÖVER HUV’ET TAR SIG
DE SYSSLAR MED EN UPPGIFT SOM
ÄR PÖBELN ÖVERMÄKTIG
VISST ÄR VÄL DET FRUSTRERANDE
MAN VILL JU VARA PRÄKTIG
ATT FRAMSTÅ SOM BROR DUKTIG TYCKS
JU VARA ER MÅLSÄTTNING
MEN JAG GÅR ALDRIG I ERT LED
BEHÅLL ER STRIKTA RÄTTNING!

LARZ GUSTAFSSON 17/12 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-12-17 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP