Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vacker tass



var säker på räcker aldrig fram
vacker tass
då under ytan vet
eder förfärliga hemlighet
lever nöjd och glad
som ett smultronblad
fast min tunga vass
sjunga om saker bittra
då fan själv spelar cittra




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-12-18 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP