Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fjärde advent


tänder för i år fjärde ljuset
det ska lysa och brinna
för de ljusbärare som gick före
De lämnade efter sig
en ljusstrimma
för andra att följa
tills ljusa tider består

vi tackar för Vintergatan
det frostbitna gräset
och vägen mellan snötyngda
granar
och för varje ögonblick
sol och skugga
under året vi fått




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-12-18 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP