Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


havstulpan



var en havstulpan i ett tidigare liv
som i vattnet fångade plankton
med tunna trådar
går det förklara på annat sätt
som en telefonsignal
som dröjer kvar efter telefonen tystnat
känner av tonen och lyssnar
fastän kommer försent

litet skrämmande komma in i rummet
och känna vibratot











Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-12-18 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP