Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kaveldun



All tid i världen samlad inom detta skal
inom dessa händer
alla dessa mirakel ingen ser
all tid i världen andas under fjunig yta
och varje fjun sprängfylld av kraft
dricker drömmarnas dagg vaggas av vinden
Vinternatten bäddar varsamt in
tills solfingrar i ett bländande nu
och skalet spränger sitt hölje
sprider agnarna för vinden
tusenfalt segrar livet mot döden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-12-19 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP