Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Budskap som inte når fram


fann ljuset på min promenad
som gjorde mig glad
en ängel med vingar
spred budskap över himlen
för de som hjärta hade
men ljuset var inte nog
de blinda förblev
fast himlen var täckt av eld
hade de förlorat
det de en gång ägt

Var natten hos dem
avgrundsdjupt
där lejon vandrade
över smärtans beten
inte ens en strimma nådde fram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-12-19 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP