Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bakom flötet



Har inte förstånd nog att förstå
världen idag
alla så upptagna med sitt
att de glömmer grannen som tystnat
för han ligger död på golvet
länge hade han knackat och ropat
på hjälpen som aldrig kom
till slut tog krafterna slut
och sankte Per honom hämtade

vem tänder ett ljus för den döde?







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-12-19 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP