Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Balsalen



där vi vistas dagligen
bland anderöster hjärnans tentakler
famlar fingrar på bladen
skräcken slingrar
håriga björnar fladdrar ned
från översta hyllan
faller över våra ansikten då vi muttrar
över samhällsdebattens breda bröst
känner då din hand smyger in i min
du mitt hjärta
vi känner varandras glädje och smärta
älskade klokuggla

kram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-12-19 17:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det omöjliga var möjligt
ensamhet går bota på annat sätt
somnade med mångubben fastbränd på näthinnand, uppsökte mig 2017
fast då jag läste var han bocken Bruse
nu var bilden tjej
tragisk koppling fanns med ciggen.
2022-12-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP