Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där den svarta korpen byggt sitt bo

Kanske finns en stad.
Med dess egna ord i dikt.
Poesin mitt hem.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-20 01:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det var en målare

på fountain house

som en gång var med

på radio totalnormal

han talade om olika städer

att den enda sanna

var tjuvarnas stad
2022-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP