Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar att se dina ögon

Älskar att se dina ögon!
Se glittret och det sensuella.
Se sorgen och längtan efter… något.
Att ana din vackra själ.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-12-20 05:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP