Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnmoln



Fick absolution av T då hon skrev
"Aldrig i livet skulle jag utsätta Maja
vetbur bara för vaccin två, så det kan du vara lugn med.
Hon får ta den tid hon behöver för att känna tillit.
hon kommer förmodligen aldrig att förlåta mig"

Det blev för mycket för kisse först skild från de andra
rädd och efter en tid tvångsplacerad i vet bur
hon bet illa T i handen då hon försökte fånga henne
handskarna var för tunna
och då hon kom tillbaka kastrerad och filt
över huvudet för få på en krage
hysterisk kastade sig upp i fönstret för att
komma ut
hon fick av sig kragen själv, vilket var en lättnad
efter 10 dagar och börjat lugna ner sig
hon kan nosa på mitt finger då jag ger mat
men hon ligger då i sin grotta


nåden var livgivande
solen lyste svagt genom molnen
inte en till som fått livslångt trauma
ingen gör som jag
behåller dem
andra avlivar dem

nätack gamar och parasiter
tål eder inte




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-12-20 07:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
nej usch
2023-04-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP