Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fågeln


Vad är ett människoliv värt
i slavägarens ögon
då varan förbrukad grävs den ned
den som inte van vid mycket
tacksam för strået
drömmaren sover
huvudet under vingen
fågeln drömmer om sången
som inbunden fanns i boken
där mellan raderna orden
lyckan var aldrig större
då den vaknade av vinden
och boken öppnades






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-20 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP