Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Julklappar

Vi bytte klappar min vän och jag
då hon klippte klorna
Hitler och Mussolini, även fru Mutter
hon är snart 17 vårar
och rösten börjar bli barsk
länge inbillade mig Hitler och kompisen
var dumma och höjde temperaturen
de försvann oskyldiga djuren.

Regnet sköljer bort isen
det var den trevliga surprisen
och vägarna imorgon
kan vara farbara även för snigeln.






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-12-20 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP