Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att riva ner istället för bygga upp



Då det finns havet att ösa ur
går det slösa med andras droppar
Putin bombar hus och byar för Ukrainas folk
inte ska få kvar ett ark papper
att skriva sitt namn på
Hur många soldater som offras
på vägen inget generalen bryr
Frotterar sig med sina likar gör han
för mera makt få
Sverige bara en munsbit på kartan
Världsherravälde ett mål
för makt och dominans hylla











Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-12-21 04:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP