Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under himlens safirer

Bedårande vintertid.
Staden som aldrig riktigt somnat.
Lämnar skuggor och hämtar dem igen.
Skymningen en knippe verklighet sedan.
Kyss så passionerat sann.
Förblindad av snödroppar på havets botten.
Någonstans ett rådjur i det indigoblå.
Samlar ihop mig till smältande isfigur.
Blandar tårar med livets vackra.
Men ändå jag stannar till vid vägkantens lupiner.
Jag svävar ovanför dig.
Som om det alltid vore så.
I en öken av bergsgorillor.
Resans slut tar sin början.
Omkring mig strödda rosenblad.
Men jag famlar i mörker.
Fastän jag ruvar i min dvala.
En stund.
Idag.
Igår.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-21 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP