Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vid sjön


Det vänder


Vintersolståndet
och långt från solens magi
saknar vi ljuset.

Det vänder, det vänder nu
och himlen är så nära.




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-12-21 16:30



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så hoppfullt med vintersolståndet. Jaa himlen är nära...på många sätt....tänker jag. Mycket snyggt slut.
2022-12-23

  Chawa VIP
Från mörker till ljus. Ja detta är efterlängtat. Blir varm i hjärtat när jag läser.
2022-12-22

  Bibbi VIP
Gott att det vänder.
2022-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Helt överens med Marita.
2022-12-21

  Sparvögat VIP
Underbara ord till ljusets återkomst~
vilandes i ett fantastiskt foto…
2022-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Jag längtar efter ljus och värme, trivs inte i mörker och kyla.
Jättefint foto, ögonfröjd.
2022-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Ja!
Underbart!
Annars brukar det bara vara runt midsommar som folk påpekar att det vänder. Det beror i regel på att de ÄLSKAR att vältra sig i sådant. Samt i covid, Ukraina, klimatkatastrofen m m.
Precis som Krösa Maja.
2022-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP