Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Den mörkaste dagen


Solens finger förmådde inte
dra undan gardin
genom slöjorna trängde
ett blekt ljus
men tiden vänder nu om
mot ljusare tider




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-12-21 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP