Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Livets början



Vart jag än såg var gräset grönt
då drivorna tinat
tidigare mera flyhänt utan reflektera
kanhända behovet var mera
beviset för livets början
efter allt mörker

Det är då vindarna vaknar och vänder
och havet
drömmande går mot land






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2022-12-21 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP