Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lilla svarta hjärta, en liten död



en smärta varje natt och du fortsätter att slå
på de sköra och svaga
svart som sot från den stora svärtan
röken från tusentals träsk
då rasar murarna högt in i Jerikos dagar
varje gnista lyser vägen hem genom utmarkerna
visst är det synd om människan stående naken
blodhundarna nafsande. ingen brydde sig
de feta elefanterna stod torrlagda vid vattenhålet
DET är effektivt mot samma resa en gång till!

alla värdefulla
fast gubbar med makt tar sig rätten, knaprar köttet
från pinnsmala benen
de feta cigarrernas autostrada
inte längre fundersam
över vad som händer över nätet, ett ska ni veta
ljusets soldater
besegrar alltid mörkret
skiljer huvud från axlar
på märkligheten, utan att blinka











Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-21 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP