Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå dunster bevaras till livets slut


" å sicken jävla skata tjata tjat prata prat

väldigt lik en av mina gamla texter som jag rensade bort för att öka min kvalitet på mina texter, men slutraden var "få vara mig själv", så då är det inget plagiat, men chansen att du har kommit på nästintill exakt samma dikt och rubrik är säkert för att du läst min förra och gjort om den och jag gissar att det är en person som är psykiskt störd, som bör söka vård för sina fanatiska problem och sjukdomar omgående"


ordagrant meddelandet fick
det är ju så sanningen obekväm om man gräver upp gravarna

då gör skulden vad som helst för den inte ska luftas




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-12-22 05:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tänk vad glad över dagboken jag skrev
det nyttiga bevaras
men då jag tjatat mig trött
tar jag bort
2024-03-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP