Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


den blindA



gick att mata tills hon sprack
därefter började hon att tala
genom alla skärvorna som fanns kvar

en del hängde i trädtopparna
andra vid hästens man
det söndertrampade låg där och mumlade
till sitt sista andetag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-12-22 06:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!
2023-04-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP