Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Avsäger mig



all uppvaktning
bärare på min begravning
och inget namn på stenen
vi lappar och lagar plötsligt tar tråden slut
den ingen skam känner
säger nej tack
före räkningen blir stor
ni kan stryka mitt namn i rullorna
har så det förslår
Det finns många blodsugare
som räknar mycket
på frivilliga krafter
plötsligt står människan där
helt naken
bättre förekomma än förekommas

tystnaden talande nog


























Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-12-22 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP