Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Övertrasserat



Det är enkelt överskrida gränsen
om beröm du får
då i selen lättare du går
men så fort du spottar ut tränsen
vet du var du står

Brandklipparen på slagfältet galopperade
oavsett ryssen sina kanoner avfyrade
det gick som det gick, en dag fick han nog
av att dra storbondens plog




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-12-22 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP