Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förundrad klokuggla<3


Andeväsen


ting och väsen
ristade figurer i sten uppenbaras
då mossan avlägsnas
får de liv av solens finger
eller kan det vara
kyrkklockornas magiska kraft
som sätter de döda i rörelse,
då toner tågar ut över bygden

dessa andeväsen från förr?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-12-22 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP