Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SPÖSTRAFF FÖR GROVT KRIMINELLA

 

Spöstraffet bör återinföras.

Det är enkelt, billigt och bra.

Dessutom är det effektivt.

Prygla svinen så att de hamnar på IVA. 

Det är det enda språk de förstår.

Stoppa asocialdaltet!

 

LARZ GUSTAFSSON 31/7 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-12-22 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP