Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bonde söker fru

Såg igår en resa programmet gjorde
några deltagre som hade lyckats
finna rätt i dejtingdjungeln
och det var de som passade ihop
att de gjort specialprogrammet förstår jag
för inte skrämma bort nya deltagare
och därmed vara tvungna
lägga ner programmet
en av deltagarna var Peja
som tvingats vara i samtalsterapi
för att komma på fötter han sade sig
förstå sig bättre efter terapin
Så många tårar och ångest
aldrig sett som i det programmet
Man ska kunna skratta tillsammans
Plötsligt sitter vi i sandlådan igen

Vad tankar värmer klokuggla kramar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-12-23 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP