Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lustiga huset


inblicken kändes som
då panelen kommenterade
marionettregeringen
Kristensson struttar som påfågel
skakar hand med potentater
vars dignitet han aldrig når till axeln
den verklige regenten drar i trådarna
bakom hans rygg
Åkesson av samma kvalitet
som Erdogan och Putin
vem får betala notan
om inte småföretagare
och den som handlar
ynkedom lova och lova
sedan den tomma påsen smälla
då de behöver pengar i tid
för inte skutan ska sjunka!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2022-12-23 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP