Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


god morgon klokuggla kram<3


vem gav dem makten



alla dessa diktaturer som växer
som svampar då regnet faller
över människan
vem gav dem makten

Det gjorde folket som inte såg klart
att i mörkret finns ett hopp
som ska bli den tändande gnistan
för alla förtryckta
om de reser sig upp
och sjunger med förnyat hopp
som de gjorde en gång
då de sjöng Marseljäsen !








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-12-23 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP