Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


ett gott råd inför 2023


Så många ord till ingen nytta
om de inte ger kraften
över avgrunden lyfta
det sorgligaste dock
vad göra då insikter vaknar
alltför sent
Lögner blir till en hård knut
utan början eller slut
till sist hittar inte sanningen ut
bättre med sanningar slösa
ur brunnen kan då ösa
och sover gott om natten
i nattlampans milda sken







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-12-23 12:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Alltid roligt se experterna julens alla bak
Och Mandelmans kommer 10 januari

Då slår lyckan ut i blom de vet hur livet ska levas vara sig själv
2022-12-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP