Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en biologisk robots bekännelse


Det stämmer



usch ja burr sa Kasper
från Tomtebo till herr Rasker
nu får vi på krävan sätta stopp
eljest går vi på en riktig flopp
vän till vän blev plötsligt känd
rimmen flödade
cigarettröken svävade
samma som då
det är när vi läser vännerna
instinkten berättar
före Sherlock gör

kattassar lämnar fotspår i snö
Kung Bore har under natten
ritat mönster i barken
och över staden svävar
vinterröken

Merry Christmas
alla läsare
tack för applåder bokmärken
och kommentarer








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-12-24 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP