Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Anteckningsboken



I den kan vi skriva dagen
alla möten vi gjort
den ger även påminnelse
om allt det vi bort
fast av tidsbrist inte hann
och förklaringen vi fick
då det i knuten brann
Alla behöver en vän hålla i hand
och bättre än vår bok
för den är präntad för hand
det är ju så minnesbanken
blir trött ibland

Med åren blev de fem
och stöder ägaren med sin valuta
då ångesten undrade
hur allt skulle sluta




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-12-24 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP