Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljuset brinner på den gamla klaffbyrån.


Ringer in julen


Sidensvansarna
ringer in julen, någon
bär oss igenom
mörkret fram emot ljuset
skimrande milt i fjärran.




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-12-24 14:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2023-03-26

  Anya VIP
Jaa någon bär oss....
Tack för att du påminner.
Mycket fin text.
2023-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Så fint du skriver om ljuset vi så väl behöver.
2022-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Julen är slut nu. Tack & lov!
2022-12-27

  Sparvögat VIP
Ljuset vilar förtröstansfullt
i dina varma ord…
Så vackert!
2022-12-26

  Monika A Mirsch VIP
Underbart ljus och strävande mot framtiden ... det är din värmande dikt.

2022-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP