Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Wicked game


Vem ryser inte då namnbyte sker
norrländska orkestern spelar

har alltid gillat när man vänder på perspektiv
och funderar på saker på flera sätt
men det beror ju förstås på vem som har rätt
Det kanhända associerar till
Becketts poesi ?
kanhända ekot från igår
kan låta som ekande upprepningar i en grotta
ekooooooooooooooooo
min blygsamma uppfattning, som man kanske
inte bör lägga stor vikt vid, jag är ju trots allt
bara människa och ska därför vara tyst som en mus
tills dagen då jag slingrar mig uppåt
mot skyn
tystnaden jag tänkte att
min sista tid var långt borta
det kallas tvivel, alla
dessa tusen hus
släng dig bakom faktotum.

där lånade jag litet av ditt
fast dagens galenskap eller den första dagen
eller kanhända Jack vi samtalar ju varje dag
med varandra..kram kloka uggla.
Fast spindelben han är duktig han
det gäller passa på då huvudperson är blockerad
och inte kan yppa ett endaste ord
hm vänta nu det räcker nog som en nypa salt

Vem finner sig vara dörrmatta
till ett tivolisällskap




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-24 17:59



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Både bild (svartvit) och titel leder tanke till Chris Isaaks låt med samma namn.
ALLA unga kvinnor älskade den i början av 90-talet. Översensuell sång och musikvideo.
2022-12-24

  morgonstjärna VIP
det tog lång tid före jag förstod du var blockerad, förstod inte dina sidor lånades och det kostade mig mycket ångest och det glömmer jag aldrig
tala om utstuderad grymhet!!

2022-12-24

  morgonstjärna VIP
även om vi skäl har
klaga över orättvisorna
har vi möjlighet stiga av tåget
eller slåss till sista andetaget
efter fostrad av Hitlers armé väljer jag det sist alternativet!
2022-12-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP