Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julens tomma eufori

Folk älskar att
bli manipulerade.
Jag går inte på den
traditionella julen.
Inte i år heller.
Jag låter mig inte
hjärntvättas.
Jag är fri och
jag flyger
vart jag vill.
Jag låter mig
inte blåsas omkull
av små vindpustar.
Julens tomma eufori
och det intetsägande
minglet som mal på.
Barnen är påtända och
längtar efter riktig kärlek.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-24 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som sagt santa klaus

nämndes först i

koranen faktiskt

och muslimer är de

värsta kålsuparna

i hela världen

jag hörde

de på bitchute

de måste va sant!
2022-12-24

    Kämpendahl VIP
Julen är ett skitpåfund bajsigt värre.
2022-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP